Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Τρεις νέοι Κρητικοί σου δείχνουν πώς πίνονται οι κούπες οι σωστές!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το έθιμο της «κούπας» στην Κρήτη καλά κρατεί. Τα μέλη στα επιμέρους παρεάκια απολαμβάνουν να πειράζουν το ένα το άλλο, με την πρόκληση-πρόσκληση για ένα μονοκόμματο ποτηράκι να φέρνει χαρά και ευθυμία στο τραπέζι.

Τι γίνεται, όμως, όταν το συγκεκριμένο έθιμο-συνήθεια ξεφεύγει από το μέτρο; Πόσο επικίνδυνο είναι να συμμετέχουν σε αυτό άτομα τα οποία στη συνέχεια πιάνουν το τιμόνι της οδήγησης;

Οι απαντήσεις είναι αυτονόητες, όπως αυτονόητο θα έπρεπε να είναι πως κανείς μπορεί να πιει όσο θέλει αρκεί να μην πιάσει στα χέρια του κλειδιά αυτοκινήτου ή μηχανής. 

Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλουν να υποστηρίξουν τρεις νέοι του νησιού, ανεβάζοντας στο tik tok ένα χιουμοριστικό βίντεο που καταφέρνει ωστόσο να περνάει ένα πολύ σοβαρό μήνυμα.

Οι νέοι, βρίσκονται σε ένα κρητικό γλέντι και διακωμωδούν την διαδικασία της κούπας, πίνοντας αντί για αλκοόλ, νερό.

«Οι σωστές κούπες όταν οδηγείς, είναι μόνο με νερό», αναφέρουν χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνοδεύει το εν λόγω βίντεο:

Δείτε το βίντεο που έγινε viral:

Οι «κούπες» της Κρήτης: Μια συνήθεια τόσο επικίνδυνη όσο το αλόγιστο αλκοόλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version