Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Οι 10 καλύτερες Κρητικές Μαντινάδες για τον Στρατό!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πλησιάζει η στιγμή που θα περάσεις την πύλη του στρατοπέδου και θα φορέσεις τα χακί; Μετράς τις μέρες ανάποδα και ψάχνεις παντού πληροφορίες περί θητείας γιατί το άγχος σε κυριεύει; Από την πρώτη ημέρα θα πρέπει να σκέφτεσαι πως αυτή τη δοκιμασία την έχουνε περάσει αμέτρητοι πριν από εσένα, οπότε και εσύ θα είσαι ακόμη ένας! Ψυχραιμία λοιπόν και πίστεψε μας πως δεν αποκλείεται οι ημέρες της θητείας σου να είναι από τις ωραιότερες αναμνήσεις στο μέλλον.

Με κάποιους από τους φαντάρους της σειράς σου θα δεθείς έντονα μέσα από στιγμές κούρασης, χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης στις εξόδους που θα έρθουν. Τις ημέρες ανησυχίας πριν την κατάταξή σου θα διαδεχθούν προβλεπόμενο τρέξιμο στις υπηρεσίες, λούφα στους θαλάμους και χαβαλές με κάθε αφορμή στο καψιμί…

Stay cool νέε & πριν σου κάνουν τη ζωή δύσκολη οι καραβανάδες, διάβασε να γνωρίζεις του στρατού τις καλύτερες μαντινάδες!


Πηγή φωτογραφιών: www.mantinades.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version