Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Το πρώτο πάρκο σκύλων στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμη και η αστυνομία είχε κληθεί, πολλές φορές, στην περιοχή του Καράβολα, για περιπτώσεις αντιπαράθεσης πολιτών για την ελεύθερη κίνηση δεσποζόμενων ζώων, τα οποία οι ιδιοκτήτες τους έβγαζαν βόλτα και απελεύθερωναν στην περιοχή. “Οι προστριβές ήταν συχνές και πολλές ήταν οι φορές που κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και της δημοτικής αστυνομίας είχαν κληθεί στον Καράβολα για ελέγχους” – αναφέρει ο αντιδήμαρχος Πέτρος Ινιωτάκης.

Τα αυξημένα περιστατικά κινητοποίησαν το δήμο που οριοθέτησε το πρώτο, στην Κρήτη, πάρκο συγκέντρωσης κατοικίδιων σκύλων, που εκτείνεται σε έκταση 700 τ.μ. και ήδη έχει τύχει θερμής υποδοχής από τους Ηρακλειώτες. “Αν το εγχείρημα πετύχει ια εξετάσουμε το ενδεχόμενο δημιουργίας αντίστοιχων πάρκων και σε άλλα σημεία του Ηρακλείου” – πρόσθεσε ο κ.Ινιωτάκης.

Το Dogpark εγκαινιάζεται στις 19.00 σήμερα το απόγευμα, στο πλαίσιο εκδήλωσης που θα περιλαμβάνει ομιλίες και ενημέρωση για την προαγωγή της φιλοζωίας, προβολή βίντεο κ.α

Η δημιουργία χώρου συγκέντρωσης κατοικίδιων σκύλων από τον Δήμο Ηρακλείου ήταν ένα πάγιο αίτημα των ιδιοκτητών/τριών σκύλων και των κατοίκων της πόλης που δεν είναι ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων. Στο πάρκο αυτό θα μπορούν οι ιδιοκτήτες να παραβρίσκονται με τα σκυλιά τους ανεμπόδιστα, ενώ δεν θα ενοχλούνται και εκείνοι που παραβρίσκονται στους ίδιους χώρους με ή χωρίς την οικογένεια τους για λόγους αναψυχής και περιπάτου.

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap