Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Το πρώτο Craft Gin με άρωμα Κρητικό | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Η Κρητική “Σόλο” καινοτομεί και πάλι, παρουσιάζοντας το πρώτο Gin με άρωμα Κρήτης, ένα πολυδιάστατο και αρωματικά εκφραστικό απόσταγμα από κέδρο, Κρητικά βότανα, φλούδες γκρέιπφρουτ, λεμονιών και πορτοκαλιών και μπαχαρικά όπως ο γλυκάνισος και η κανέλα.

Εκπροσωπώντας τη νέα γενιά των σύγχρονων Gins, το craft τζίν της Σόλο είναι ένα περιορισμένης παραγωγής London Dry Gin βοτανικού χαρακτήρα με 40 αλκοολικούς βαθμούς και ένα συναρπαστικό αρωματικό κόσμο ευωδιαστών φρούτων και ανθέων σε απόλυτη αρμονία με τον αρωματικό κορμό του κέδρου και των Κρητικών βοτάνων.

Σύμφωνα με το creteplus , είναι ένα Gin με φινέτσα, κοσμοπολίτικη και μεταξένια επίγευση που αναβλύζει δροσιά, φρεσκάδα και απαράμιλλη ” Κρητική ” γοητεία.  Ένα Τζίν που δικαιούται να καταναλωθεί  Σόλο, με Τonic ή σαν βάση για κοκτέιλ. Εμφιαλωμένο σε λιγοστές φιάλες των 700ml, κυκλοφορεί σε επιλεγμένα μόνο σημεία πώλησης της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version