Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

1.2K Shares

Ένα παραθαλάσσιο χωριό στην Κρήτη και, συγκεκριμένα, στον νομό Λασιθίου αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και αυτό δεν είναι άλλο από τον Μύρτο στην Ιεράπετρα.

Συγκεκριμένα, στον Μύρτο της Ιεράπετρας, σε λίγο θα αρχίσουν να βάζουν κρεβάτια ακόμα και στα θερμοκήπια που κατακλύζουν την περιοχή όπως είπαν χαριτολογώντας οι κάτοικοι του χωριού στην ομάδα «Up Stories».

Ο λόγος; Μα φυσικά το εκπληκτικό του κλίμα μιας και ο Μύρτος είναι το πιο ζεστό μέρος της Ευρώπης, με περίπου 320 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο.

Χιλιάδες είναι τα τηλεφωνήματα που δέχονται οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων καθημερινά από Ευρωπαίους που θέλουν να ξεχειμωνιάσουν στον Μύρτο και αφορούν είτε Ευρωπαίους συνταξιούχους είτε κυρίως νέους ανθρώπους που εργάζονται απομακρυσμένα μέσω τηλεργασίας.

Στον Μύρτο δεν θα χρειαστεί σχεδόν ποτέ κατά την διάρκεια του χειμώνα να αναζητήσετε μέσο για την θέρμανσή σας και η ντουλάπα σας θα έχει διαρκώς ανοιξιάτικο ύφος και στυλ μιας και τις περισσότερες ημέρες του χρόνου θα κυκλοφορείτε με κοντομάνικα και αντε το πολύ καμιά ζακετούλα για το βράδυ

Ο Μύρτος είναι και ένα από τα πιο απάνεμα μέρη της Κρήτης λόγω της θέσης του. Όταν φυσάει παντού εκεί, είναι απάνεμα… Επίσης εκτός από φιλόξενο είναι καθαρό και περιποιημένο. Εκτός από την παραλία, το χωριό φημίζεται για τις αθλητικές δραστηριότητες όπου διοργανώνονται εκεί, στον Μύρτο υπάρχει και ένα δίκτυο σηματοδοτημένων μονοπατιών.

Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα της ομάδας «Up Stories»

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap