Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Βιντεάρα-drone αποδεικνύει γιατί το Ελαφονήσι είναι ένας επίγειος παράδεισος!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ακόμη και όσοι έχουν επισκεφτεί το Ελαφονήσι δεν έχουν  λόγια να περιγράψουν την ασύγκριτη ομορφιά της περιοχής στο νοτιοδυτικότερο άκρο του νομού Χανίων. Το τοπίο που αντικρύζει όποιος περπατήσει στην προστατευόμενη περιοχή Natura συγκλονίζει με τα απίθανα χρώματα και τον φυσικό πλούτο που έχει να παρουσιάσει.

Τιρκουάζ νερά, ροζ αμμουδιά και σπάνιοι θαλασσόκεδροι κάνουν κάθε τουρίστα να αφεθεί εντελώς στην μαγεία της Κρήτης…

Όσο μαγικό είναι το τοπίο από κοντά, τόσο ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι από ψηλά καθώς αναδεικνύονται οι αμέτρητες αποχρώσεις σε γη και θάλασσα. Τα εναέρια πλάνα πάνω από το Ελαφονήσι αποδεικνύουν πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει ακόμη και από τους πιο εξωτικούς προορισμούς ανά τον κόσμο.

Απόδειξη το παρακάτω εντυπωσιακό drone βίντεο που μας έκανε να μην μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τις καλοκαιρινές διακοπές μας:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version