Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Θλίψη για τον πρώην αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου που «έφυγε» από τη ζωή…

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

“Έφυγε” ξαφνικά ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου Ταξίαρχος ε.α. Παρασκευάς Σιουμπάρας.

Σε ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ψυχρού αναφέρει τα εξής:

Μας αποχαιρέτησε σήμερα και έφυγε για τον ουρανό σε ηλικία 82 ετών, ο αγαπητός μας συγχωριανός συνάδελφος και φίλος Παρασκευάς Σιουμπάρας, γαμπρός από το Ψυχρό. Αφοσιωμένος στο υπηρεσιακό καθήκον αξιωματικός της Ελληνικής Χωροφυλακής, υπηρέτησε με ζήλο, ήθος, υψηλό αίσθημα ευθύνης και δικαιοσύνης, σε διάφορες υπηρεσίες σε ολόκληρη την Ελλάδα και διοίκησε στους αντίστοιχους ανώτερους βαθμούς του την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου και την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου απ´όπου αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Ταξιάρχου . Καταγόταν από το Δοξάτο Δράμας και είχε παντρευτεί από το Ψυχρό Λασιθίου τη συντοπίτισσα μας Φωτούλα Σακελλάρη. Τα παιδιά του, Δήμητρα, Μαρία και Ελισάβετ, κοσμούν με την επιστημοσύνη τους, τις οικογένειες και τις χάρες τους την κοινωνία και αξίωσαν χαρές και υπερηφάνεια το στοργικό πατέρα Παρασκευά, που έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι …
Ο Παρασκευάς συνέχισε και μετά την αποστρατεία του, την κοινωνική του προσφορά, με ενεργή συμμετοχή σε Συλλόγους και Σωματεία και ξεχωριστή εκείνη, ως μέλος της χορωδίας « ΙΩΝΙΑ ΑΗΔΩΝ» με τη σπουδαίες καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δράσεις στο τόπο μας.

Παρασκευάς Σιουμπάρας

Παρασκευάς Σιουμπάρας

Καλοστραθιά Παρασκευά… Το χώμα του Ψυχρού θα σε σκεπάσει ανάλαφρα αύριο 17 Σεπτεμβρίου, ώρα 16.00.
(Ο νεκρός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών Ψυχρού Λασιθίου από ώρα 15.00. )

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ψυχρού “ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ”, απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου και καταθέτει αντί στεφάνου συμβολικό ποσό στον ΙΝ Τριών Ιεραρχών Ψυχρού”.

Πηγή:ekriti

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap