Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών με προορισμό την Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών που αποτελούν προϊόν απευθείας εισαγωγής από την Ολλανδία με προορισμό την Κρήτη βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών του νησιού.
Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου που ολοκληρώθηκε με κινηματογραφικό τρόπο , έπειτα από μία συντονισμένη επιχείρηση που εξελίχθηκε τους  τελευταίους μήνες και κορυφώθηκε τα τελευταία δύο 24ωρα με παράλληλες επιχειρήσεις σε Ηράκλειο και Αττική , όπου και ήταν ο πρώτος σταθμός του φορτίου- μαμούθ.
Μία νταλίκα που  περιέχει δεκάδες κιλά χασίς αλλά και μια μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης βρίσκεται πλέον στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου που συνεχίζουν ενδελεχώς την έρευνα , κάνοντας φύλλο και φτερό το εσωτερικό της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version