Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Ταξίδεψε οικογενειακώς για τις γιορτές και επέστρεψε στην Κρήτη με κορονοϊό

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε νομό της βόρειας Ελλάδας είχε ταξιδέψει κατά τις μέρες των γιορτών μια κυρία μέσης ηλικίας καταγόμενη από το Μακρύ Γιαλό μαζί με το σύζυγό της και το παιδί της.
Κατά την επιστροφή της και αφού πέρασαν 2-3 μέρες, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο της περιοχής κ. Βρυγιωνάκη, ένιωσε κάποια συμπτώματα παρόμοια με εκείνα του κορονοϊού και αφού παρέμεναν, ήταν μονόδρομος η εξέτασή της από ειδικούς. Άμεσα βρέθηκε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, έγινε το μοριακό τεστ και βρέθηκε θετική στον ιό.
Τα συμπτώματα παραμένουν ήπια, έτσι όπως ξεκίνησαν, βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της μέχρι να ολοκληρωθούν οι 14 μέρες. Άμεσα ενημερώθηκε ο αστυνομικός σταθμός της περιοχής, όπως συμβαίνει σε κάθε ανάλογη περίπτωση για την τήρηση των προβλεπόμενων περί της εξασφάλισης της μη διασποράς στο κοινωνικό σύνολο.
Να σημειωθεί ότι άμεσα ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των κοντινών της προσώπων, με το παιδί της και το σύζυγο να είναι αρνητικοί στον ιό.
Πηγή: radiolasithi

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version