Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Χανιά | Ταλαιπωρία και αναταράξεις στον αέρα για τους επιβάτες της Ryanair για Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στο Αεροδρόμιο των Χανίων  επέστρεψε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, η πτήση FR7777 της Ryanair που είχε ξεκινήσει στις 11:15 το πρωί, με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Λόγω μειωμένης ορατότητας το αεροσκάφος δεν κατάφερε να προσεγγίσει το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ενώ στην προσπάθειά του αυτή -όπως μεταφέρουν στο zarpanews.gr επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης- υπήρξαν αρκετές αναταράξεις λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην Θεσσαλονίκη.

Τελικά,  κάθοδος δεν κατέστη δυνατή και το αεροπλάνο γύρισε στα Χανιά. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και αφού παρέμειναν για μία ώρα περίπου στην αίθουσα αναχωρήσεων, επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο που απογειώθηκε ξανά για Θεσσαλονίκη στις 4 το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι, στο Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα σε άλλες πτήσεις εκτός από αυτή των Χανίων και ακόμα μία της Ryanair από Βερολίνο, η οποία προσγειώθηκε στην Αθήνα.

Φώτο Αρχείου

Πηγή:zarpanews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version