Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Tα πάνω κάτω στην πώληση της ΑΝΕΚ – Πρόταση εξαγοράς από τη SeaJets στο πάρα πέντε

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Κι ενώ η ΑΝΕΚ βρισκόταν ένα βήμα από την… αγκαλιά της Attica Group, η SeaJets, του εφοπλιστή Μάριου Ηλιόπουλου, κοινοποίησε επιστολή στις Δανείστριες της Εταιρείας και στους μετόχους εκπροσωπούντες ποσοστό 57,70% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου, με την οποία καταθέτει πρόταση για την εξαγορά μετοχών και δανεισμού της ΑΝΕΚ υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Στην ανακοίνωσή της η ΑΝΕΚ επισημαίνει πως έχει ήδη απευθυνθεί στους Μετόχους και στους Δανειστές της Εταιρείας, προκειμένου να την ενημερώσουν αναφορικά με την αξιολόγηση της συγκεκριμένης πρότασης.

Όλα αυτά διαδραματίζονται δύο 24ωρα μετά από όταν ανακοινώθηκε ότι η εισήγηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού ήταν θετική για τη συγχώνευση δια απορροφήσεως της ΑΝΕΚ από την Attica Group, με την Ολομέλεια να συνεδριάζει στις 12 Ιουλίου 2023, για να λάβει την τελική απόφαση.

Πηγή: newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version