Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Πόσα σχολεία της Κρήτης βρίσκονται σε κατάληψη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αν και έχουν περάσει μόλις τέσσερις μόλις ημέρες από τον αγιασμό στα σχολεία πολλά είναι ήδη αυτά που τελούν υπό το καθεστώς κατάληψης

Με βασικό αίτημα την κατάργηση της χρήσης μάσκας κατά την διάρκεια του σχολικού ωραρίου, σήμερα λουκέτο υπάρχει σε δέκα σχολεία της Κρήτης, ενώ υπάρχουν κι άλλα τα οποία έχουν σταματήσει την κατάληψη φροντίζοντας πρώτα να στείλουν το μήνυμά τους.

Υπό κατάληψη λοιπόν τελούν από το πρωί δυο  Λύκεια των Χανίων τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ   Ακρωτηρίου που συστεγάζονται και ακόμα αρκετά στο Ηράκλειο: Το 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο Ηρακλείου, 1ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου, 2ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου, 5ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου, ΕΠΑΛ Μοιρών,  Γυμνάσιο και Λύκειο Τυμπακίου.

Να σημειωθεί ότι σήμερα σταμάτησε η κατάληψη στο Γυμνάσιο Πλατανιά, ενώ το πρώτο σχολείο στο νησί στο οποίο οι μαθητές προέβησαν σε κινητοποιήσεις ήταν το Λύκειο και γυμνάσιο Βουκολιών στο δήμο Πλατανιά όπου μάλιστα η υπόθεση είχε και δικαστικές προεκτάσεις. Επίσης έληξε και η κατάληψη στο 10ο γυμνάσιο Ηράκλειου.

Πηγή: kriti360

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version