Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Δράση για την οδική ασφάλεια στο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης MAX της Ν. Αλικαρνασσού

Δημοσιεύτηκε

στις

Χαλκιαδάκης


Μια ιδιαίτερη Χριστουγεννιάτικη δράση με θέμα την οδική ασφάλεια, διοργανώνεται στο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης MAX στη Ν. Αλικαρνασσό, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα.

Παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να μοιράσουν δώρα, ενώ το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου θα διανείμει χρήσιμο ενημερωτικό υλικό για την οδική ασφάλεια, σε μια άκρως Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Παράλληλα, ο ΣΚΑΙ Κρήτης 92.1 θα καλύψει τη δράση με μια ζωντανή, 2ωρη ραδιοφωνική εκπομπή μέσα από τον χώρο του Χαλκιαδάκης MAX, δίνοντας το μικρόφωνο σε εκπροσώπους φορέων και συλλόγων, αλλά και στους επισκέπτες του σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης MAX, για να στείλουν τα δικά τους μηνύματα υπεύθυνης οδικής συμπεριφοράς σε όλο τον κόσμο.

Η δράση συνδιοργανώνεται από την Χαλκιαδάκης Α.Ε., την Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. και το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου και εντάσσεται στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, για το κρίσιμο θέμα των τροχαίων ατυχημάτων.

Η οδική ασφάλεια άλλωστε, είναι ευθύνη όλων μας και το να κάνουμε το slogan «Αγαπώ τη ζωή – Οδηγώ με προσοχή» καθημερινή πρακτική, είναι υποχρέωσή μας!

Χαλκιαδάκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση etem
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap