Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Εργοδότες με ήθος στην Κρήτη – Η «Χαλδιαδάκης Α.Ε» αύξησε μισθούς και παροχές στους εργαζόμενούς της

Δημοσιεύτηκε

στις

χαλκιαδάκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
247 Shares

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στη διοίκηση της Χαλκιαδάκης η οποία μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον, προχωρά σε αυξήσεις μισθών και νέες παροχές στους εργαζομένους της από τον Νοέμβριο.

Ένας από τους πιο «ισχυρούς παίκτες» του κλάδου της αλυσίδας τροφίμων, η Χαλκιαδάκης, φαίνεται να είναι και ένας από τους πιο καλοπληρωτές στην αγορά, καθώς προχωρά σε αυξήσεις μισθών και παροχές από τον Νοέμβριο σε περισσότερους από 1.200 εργαζομένους, διανέμοντας ποσό ύψους ενός εκατ. ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η εταιρεία επιθυμεί να επιβραβεύσει τα μέλη της οικογένειάς της, δηλαδή τους εργαζόμενούς της, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική και συνεχή προσπάθεια που καταβάλλουν εν μέσω της πανδημίας και των απαιτητικών συνθηκών εργασίας που επιφέρει.

Η εν λόγω πολιτική της εταιρείας κινείται σε τρεις βασικούς άξονες, στην αναγνώριση προϋπηρεσίας για την κατάταξη στη μισθολογική κλίμακα, στην επιπλέον στήριξη με βάση την οικογενειακή κατάσταση και τις ιδιαίτερες ανάγκες των εργαζομένων και στην αύξηση του κατώτατου εισαγωγικού μισθού στην εταιρεία.

Ελπίζουμε το παράδειγμα της ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. να ακολουθηθεί από ολοένα και περισσότερους σημαίνοντες εργοδότες της Κρήτης!

χαλκιαδάκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap