Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Super Market Χαλκιαδάκης: Συνεχείς δράσεις για ίσες ευκαιρίες για όλους!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Σεμινάρια επιμόρφωσης και εξοικείωσης με την καθοδήγηση των πιο εξειδικευμένων εκπαιδευτών, αλλά και παρεμβάσεις με την πολύτιμη συμβολή των ειδικών για τη βελτίωση των υποδομών

Συνεχίζονται δυναμικά και συντονισμένα οι δράσεις για τη βελτίωση της εμπειρίας των συμπολιτών μας ΑμεΑ στα καταστήματα Χαλκιαδάκης!

Δράσεις που συμπεριλαμβάνουν σεμινάρια επιμόρφωσης και εξοικείωσης με την καθοδήγηση των πιο εξειδικευμένων εκπαιδευτών, αλλά και παρεμβάσεις με την πολύτιμη συμβολή των ειδικών για τη βελτίωση των υποδομών, με στόχο να παρέχονται στην πράξη ίσες ευκαιρίες και εμπειρίες σε όλους.

Χαλκιαδάκης

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 2 Ιουνίου ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων για τους εργαζόμενους στα καταστήματα Χαλκιαδάκης στα Χανιά και το Ρέθυμνο με την ευθύνη και καθοδήγηση της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων (ΕΛΕΠΑΠ) Χανίων. Η Κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. στηρίζει διαχρονικά το πολύτιμο έργο και τη δράση της ΕΛΕΠΑΠ σε όλη την Κρήτη. Οι εργαζόμενοι των καταστημάτων Χαλκιαδάκης πήραν χρήσιμες θεωρητικές αλλά και πρακτικές γνώσεις και συμβουλές από την εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών της ΕΛΕΠΑΠ. Στη διεξαγωγή των σεμιναρίων συμμετείχαν η Μάγκυ Αρσενίδη (Διευθύντρια Παραρτήματος ΕΛΕΠΑΠ Χανίων), Ελένη Φιλιππάκη (Προϊσταμένη Τμήματος Εργοθεραπείας), Ελένη Γρηγοράκη (Προϊσταμένη Τμήματος Λογοθεραπείας), Δέσποινα Φαλελάκη (Ψυχολόγος) και Παναγιώτης Δρακακάκης (Φυσικοθεραπευτής).

Χαλκιαδάκης

Χαλκιαδάκης

Παράλληλα εξελίσσονται οι επισκέψεις-αυτοψίες σε καταστήματα, ώστε να επισημανθούν και να καταγραφούν τα σημεία όπου απαιτούνται παρεμβάσεις, προκειμένου οι καταναλωτές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες κίνησης να έχουν ίσες δυνατότητες προσβασιμότητας και την ίδια εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης που παρέχουν τα super markets Χαλκιαδάκης. Τη Δευτέρα 30 Μαΐου στελέχη της Τεχνικής Διεύθυνσης της Χαλκιαδάκης Α.Ε. επισκέφθηκαν το κατάστημα στις Μοίρες μαζί με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή Στίβου Μανώλη Στεφανουδάκη, για να διαπιστώσουν ακριβώς τις αναγκαίες προσθήκες και παρεμβάσεις. Στόχος η ολοκληρωμένη και ισότιμη εμπειρία φιλοξενίας και εξυπηρέτησης για όλους.

Καμιά και κανένας δεν μένει πίσω, όλοι είμαστε κομμάτι μιας κοινότητας με ίσες ευκαιρίες και τα super markets Χαλκιαδάκης το εξασφαλίζουν με πράξεις!

Διαβάστε περισσότερα για τις πρωτοβουλίες και δράσεις που υλοποιούν τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, εδώ: https://www.xalkiadakis.gr/el/nea

Χαλκιαδάκης

Χαλκιαδάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap