Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Συλλήψεις και έφοδοι σε σπίτια στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα γερό χτύπημα στο οργανωμένο έγκλημα της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στη διακίνηση μεταναστών, βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες ώρες με την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου και το Λιμεναρχείο να ερευνούν σπίτια μέσα στην πόλη, τον Τσούτσουρα αλλά και στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχουν εντοπιστεί πάνω από 120 άτομα (άνδρες, γυναίκες και παιδιά) σε σπηλιές της νότιας της Κρήτης αλλά και σε σπίτια ενώ έχουν συλληφθεί πάνω από 15 άτομα, ανάμεσα τους και διακινητές.

Την υπόθεση «δούλευαν» οι Αρχές για περισσότερο από πέντε μήνες οι οποίες κάτω από την ομπρέλα των Εισαγγελικών Αρχών, αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να δράσουν. Στην επιχείρηση συμμετέχουν ειδικές δυνάμεις τόσο της ΕΛ.ΑΣ όσο και του Λιμενικού.

Πηγή:ekriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version