Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Συγκλονίζει Κρητικός αντιδήμαρχος: «Κόντεψα να πεθάνω από τον κορονοϊό»

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

νοσοκομειο

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή που έκανε για τα όσα πέρασε εξαιτίας του κορωνοϊού από τον οποίο προσβλήθηκε, ο αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη. Ο αντιδήμαρχος αφού νοσηλεύτηκε κάποιες ημέρες στο ΠΑΓΝΗ, τώρα αναρρώνει στο σπίτι του.

Κινδύνεψα να πεθάνω” εξομολογήθηκε ο κ. Φασομυτάκης ο οποίος δήλωσε ότι όσα χρόνια ζει, δεν έτυχε ποτέ να επισκεφθεί κάποιο νοσοκομείο. “Δεν ήξερα πότε θα πεθάνω. Ο ιός με χτυπούσε στην καρδιά, στα νεφρά ενώ είχε πέσει αρκετά και το οξυγόνο μου” ανέφερε μιλώντας για την περιπέτειά του με τον ιό και τόνισε ότι “ο ιός αυτός δεν είναι καθόλου πλάκα” και πως αντιθέτως “είναι πολύ δύσκολος“.

Ο κ. Φασομυτάκης ανέφερε πως ήδη από τον Μάρτιο, στο Δήμο έγιναν προσπάθειες θωράκισης. “Ο κόσμος όμως τότε άκουγε και συνεργαζόταν. Δεν ξέρω αργότερα γιατί το πήραμε τόσο ελαφριά” σχολίασε χαρακτηριστικά.

“Δεν ξέρεις ποτέ πότε θα σε βρει. Από μία εκδήλωση που έγινε τις προηγούμενες ημέρες κολλήσαμε 13 άνθρωποι. Και στην συγκεκριμένη εκδήλωση δεν πήγα. Πήγε ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος. Ο κορωνοϊός είναι αλήθεια και θέλει πέντε απλά πράγματα για να τον αντιμετωπίσουμε και αν δεν τα κάνουμε θα πεθάνει πολύς κόσμος” δήλωσε ο κ. Φασομυτάκης και έκανε έκκληση σε όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Παρομοίασε μάλιστα τον ασθενή που νοσεί από κορωνοϊό και κυκλοφορεί, σαν έναν άνθρωπο που κρατάει ένα όπλο και σκοτώνει ανθρώπους.

fasomytakis

“Πως κόλησσα”

Αναφορικά για τον αν γνωρίζει πως κόλλησε τον ιό, ο κ. Φασομυτάκης περιέγραψε πως ένας άλλος αντιδήμαρχος που είχε βρεθεί στην εκκλησία της Αγίας Άννης στον Κουσέ, κόλλησε τον ιό από κάποιον που ήταν φορέας και στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος αυτός τον μετέδωσε στον ίδιο στο Δημαρχείο όπου συναντήθηκαν με συνέπεια την επόμενη κιόλας ημέρας, να νοσήσει. “Ανέβασα υψηλό πυρετό και αισθάνθηκα αδυναμία” δήλωσε ο αντιδήμαρχος μιλώντας για το πως κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Καταλήγοντας, ο κ. Φασομυτάκης εκτίμησε ότι η διασπορά του ιού στον Δήμο Φαιστού, έχει ελεγχθεί”.

Ακούστε τη συνέντευξη του Γιάννη Φασομυτάκη στο Ράδιο Κρήτη:

Πηγή: ekriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ