Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Έρχεται για πρώτη φορά στην Κρήτη το Street Food Festival!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το StreetFoodFestival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού που πραγματοποιείται σε όλο τον κόσμο, αλλά και τα τελευταία 3 χρόνια στην Ελλάδα, έρχεται στα Χανιά, το τριήμερο 10-11-12 Μαϊου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς.

Εκεί θα συγκεντρωθούν αλμυρές και γλυκές γεύσεις, ethnic κουζίνες, παραδοσιακά φαγητά του τόπου μας, αλλά και γεύσεις από άλλα μέρη της Ελλάδας, ικανές να καλύψουν τις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη.

Παράλληλα θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος δωρεάν παιδότοπος14 live μπάντες, πολυάριθμοι djsκαι εντυπωσιακά χορευτικά, που θα διασκεδάζουν το κοινό καθ’όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Η είσοδος (με μπύρα ή αναψυκτικό) θα κοστίζει 4 ευρώ(δωρεάν για παιδιά έως 11 ετών) ενώ οι τιμές των πιάτων δε θα ξεπερνούν τα 5 ευρώ ανά μερίδα.

Το φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του τη Παρασκευή στις 17.00 και τα εγκαίνια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στις 19.00. Σάββατο και Κυριακή το φεστιβάλ θα λειτουργήσει από τις 12.00 έως τις 23.00.

Specialguest, ο καταξιωμένος Χανιώτης chef Μανώλης Παπουτσάκης, ο οποίος θα εγκαινιάσει και το πρώτο μεγάλο φεστιβάλ φαγητού στα Χανιά.

Σας περιμένουμε όλους για να ζήσουμε παρέα το πρώτο Street Food Festival της Κρήτης.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version