Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Στην πλατεία Λιονταριών βρέθηκε βόλτα ο… “Μινώταυρος”

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν πίστευαν στα μάτια τους, με το θέαμα που αντίκριζαν το πρωί της Τρίτης, όλοι όσοι διέρχονταν από το ιστορικό κέντρο και δη την πλατεία των Λιονταριών, στο Ηράκλειο. Και αυτό γιατί έρχονταν ξαφνικά αντιμέτωποι με έναν «Μινώταυρο».
Ιδιωτική επιχείρηση προχώρησε σε μία διαφημιστική πρωτοβουλία, που αν μη τι άλλο έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού αρκετοί ήταν εκείνοι κυρίως τουρίστες που θέλησαν να φωτογραφηθούν με το μυθικό τέρας.
Ωστόσο η ενέργεια προκάλεσε την άμεση παρέμβαση της δημοτικής αρχής και της αρχαιολογίας με δεδομένο ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν επιτρέπονται στο ιστορικό κέντρο.

Μόλις ειδοποιήθηκε η Αντιδήμαρχος πολιτισμού του ΔήμουΗρακλείου, κατευθύνθηκε προς το σημείο και αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, δόθηκε τέλος και στην παρουσία του… Μινώταυρου στην καρδιά του ιστορικού κέντρου του Ηρακλείου.
«Μόλις ενημερώθηκα, έσπευσα να δω τι συμβαίνει και αφού προηγουμένως είχα μιλήσει με την αρχαιολογία. Πρόκειται για παρεξήγηση. Συνομίλησα με τους ανθρώπους της επιχείρησης, που αν και είχαν όλα τα νόμιμα παραστατικά, εν τούτοις δεν είχαν πάρει άδεια για να προχωρήσουν σε μία τέτοια ενέργεια στο ιστορικό κέντρο. Ως εκ τούτου τους ζήτησα να αποχωρήσουν και να απευθυνθούν στην συγκεκριμένη υπηρεσία του Δήμου που αφορά την παραχώρηση χώρων, για να πάρουν την σχετική άδεια η οποία εφόσον τους δοθεί δεν θα έχει σχέση με το ιστορικό κέντρο», ανέφερε στο neakriti.gr η αρμόδια Αντιδήμαρχος Αριστέα Πλεύρη.

Πηγή: neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap