Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Η Σταλίδα το ξημέρωμα είναι πιο όμορφη και από όσο φαντάζεστε | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Όσοι έχουν επισκεφτεί τις βόρειες ακτές της Ανατολικής Κρήτης σίγουρα έχουν απολαύσει την μοναδική Σταλίδα. Ανάμεσα στα ξέφρενα Μάλια και την Χερσόνησο, παρά την απόσταση αναπνοής, η παραλία της Σταλίδας είναι μια εξαιρετική επιλογή για βουτιές και χαλάρωση πλάι στη θάλασσα.

Η ψιλή αμμουδιά σε συνδυασμό με την οργανωμένη πλαζ, είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε στις διακοπές ενώ τα πάντα είναι σε μικρή απόσταση.

Η Σταλίδα εντυπωσιάσε τόσο πολύ και έναν βρετανό τουρίστα, που έβαλε ξυπνητήρι ξημερώματα προκειμένου να κάνει μερικές πρωινές πτήσεις με το drone του πάνω από την παραλία και τον παραθαλάσσιο οικισμό.

Ο καιρός ήταν ιδανικός, η ώρα η πλέον κατάλληλη και το αποτέλεσμα όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε πραγματικά εντυπωσιάζει…

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version