Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Σουηδικό περιοδικό υμνεί την Κρήτη! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα άκρως ελληνικό εξώφυλλο με μία από τις πιο πολυφωτογραφημένες παραλίες του Ιονίου, ήταν η επιλογή των ιθυνόντων του σουηδικού περιοδικού Vagabond για το ειδικό τεύχος Απριλίου που κυκλοφόρησε στις 8 του μήνα.

Με το διάσημο στα πέρατα του κόσμου Ναυάγιο της Ζακύνθου, το σουηδικό περιοδικό, που κυκλοφορεί από το 1987, πραγματοποιεί ένα αφιέρωμα στη Μεσόγειο κάνοντας μνεία στη Σαρδηνία και την Κορσική, τη Μάλτα, την Ίμπιζα και το Χβαρ και φυσικά στην πανέμορφη Ελλάδα μας.

Κρήτη, Ζάκυνθος και Κεφαλονιά συμπεριλαμβάνονται στις προτάσεις των συντακτών του, προορισμοί που αναδεικνύονται μέσα από πολυσέλιδα αφιερώματα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ως «άγνωστοι θησαυροί» χαρακτηρίζονται από τους συντάκτες του περιοδικού τα δύο νησιά του Ιονίου, τα οποία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν «θυμίζουν τους παραδείσους της παιδικής μας ηλικίας».

Όσον αφορά στην όμορφη Κρήτη μας, αναφορά γίνεται στις φανταστικές παραλίες, τα βαθιά φαράγγια και τα άγρια βουνά της τα οποία «αποτελούν τις πιο χρυσές πέρλες στο κόσμημα του μεγαλύτερου ελληνικού νησιού».

Στο editorial του ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Fredrik Brändström εξηγεί πως παρόλο που η συγκεκριμένη έκδοση κυκλοφορεί εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, οι προτάσεις τους μπορούν να λειτουργήσουν ως έμπνευση για μελλοντικά ταξίδια.

Το περιοδικό «Vagabond» κυκλοφορεί από το 1987 και έχει μέση κυκλοφορία 154.000 αντίτυπα. Οι αναγνώστες του διαθέτουν υψηλό μορφωτικό και εισοδηματικό επίπεδο και η ηλικία τους κυμαίνεται στα 49+ έτη, με το 58% να είναι γυναίκες.

Πηγή: newsbeast

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version