Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Μαγειρεύοντας σουπιές με φρέσκο μάραθο στις ακτές της Κρήτης!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Έχουμε δει και έχουμε δει πρωτότυπες εκτελέσεις συνταγών, αλλά στο κρητικό κανάλι γαστρονομίας στο youtube Do It Like A Cretan το έφτασαν σε άλλο επίπεδο και μας άνοιξαν την όρεξη για τα καλά!

Απολαμβάνοντας μία φθινοπωρινή εξόρμηση σε παραλία της Κρήτης, έστησαν τα απολύτως απαραίτητα από άποψη εξοπλισμού, ετοίμασαν τα υλικά της συνταγής και μαγείρεψαν ένα αγαπημένο κρητικό φαγητό. Σουπιές κρητικού πελάγους με φρέσκο μάραθο…

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Με συνοπτικές διαδικασίες άναψε η φωτιά ανάμεσα στα βραχάκια της ακτής, γέμισαν τα ποτήρια με τσικουδιά για όσο χρειαζόταν να εκτελεστεί η συνταγή και η επαφή με την φύση έκανε την εμπειρία μοναδική!

Τόσο για την ιδιαίτερα συμπαθητική μαγείρισσα όσο βεβαίως και για τους θεατές που μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεο της συνταγής.

Δείτε την άκρως νησιωτική συνταγή και μαγειρέψτε την στο σπίτι με την πρώτη ευκαιρία:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version