Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Στην Κρήτη το θηριώδες ελικοπτεροφόρο του αμερικανικού στόλου | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στον κόλπο της Σούδας κατέπλευσε νωρίς το πρωί της Τρίτης το θηριώδες ελικοπτεροφόρο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, USS Hershel «Woody» Williams.

Το αμερικανικό πλοίο – πλωτή βάση έδεσε στο κρηπίδωμα Κ-14 του ναυστάθμου στο Μαράθι, προερχόμενο από την Ιταλία όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες για ανεφοδιασμό.

Το πολεμικό πλοίο πραγματοποιεί το πρώτο του ταξίδι μετά την καθέλκυσή του τον περασμένο Μάρτιο, έχει μήκος 230 μέτρα και ανήκει στον 6ο στόλο.

Το πλοίο «υποδέχθηκε» με tweet του ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, κάνοντας λόγο για τη νεότερη προσθήκη της αμερικανικής παρουσίας στη στρατηγικά δυναμική περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. «Aυτό είναι ένα μεγάλο πλοίο!» δήλωσε δε ο αμερικανός διπλωμάτης σε δεύτερο tweet του.

 

 

 

Δείτε βίντεο με το θηριώδες πολεμικό πλοίο:

Πηγή: skai

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version