Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Το τρίτο διεθνές βραβείο για το Σητειακό νερό είναι γεγονός | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το Σητειακό νερό συνεχίζει να ξεχωρίζει καθώς κατέκτησε το τρίτο κατά σειρά διεθνές βραβείο! Η σπουδαία διάκριση για το επιτραπέζιο νερό της Κρήτης ήρθε ως το επιστέγασμα μια σπουδαίας πορείας της επιχείρησης προς την ποιότητα προϊόντος  και την άψογη εμπορική πολιτική.

Το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» στα φετινά iTQi Superior Taste Awards 2018, που διοργανώνει το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi) στις Βρυξέλλες, δεν είναι ένα τυχαίο βραβείο αλλά ένα από τα σπουδαιότερα παγκοσμίως για το οποίο μπορεί να διαγωνισθεί μία εταιρεία.

Το Σητειακό νερό έλαβε μέρος ανάμεσα σε πάρα πολλές συμμετοχές και έφτασε στην κορυφή  με γενική βαθμολογία 90,6% η οποία του έδωσε και το μεγάλο βραβείο. Πλέον, στην Σητεία μπορούν να υπερηφανεύονται πως έχουν το μοναδικό Κρητικό νερό που έχει να παρουσιάσει τρία διεθνή βραβεία!

Δείτε παρακάτω και την δημόσια επικοινωνία της μεγάλης διάκρισης από τον Νίκο Ζαργιανάκη:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version