Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Συναγερμός σε χωριό της Κρήτης: Ο ΕΟΔΥ μέτρησε ήδη 12 κρούσματα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Από τα ευχάριστα της Παλαιόχωρας και τα 200 νέα καθαρά δείγματα που λήφθηκαν νωρίτερα την Τρίτη, στα δυσάρεστα της Ανατολικής Κρήτης και στην κατά το προηγούμενο διάστημα Covid free Σητεία.
Η Π.Ε. Λασιθίου, έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες στο «μάτι του κορονοϊού», μετά τα θετικά κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν σε εργαζομένους σε φούρνο στην περιοχή του Παλαικάστρου.
Σύμφωνα με το Creta24, σε έλεγχο που βρέθηκε τις προηγούμενες ώρες σε εξέλιξη, εντοπίστηκαν τουλάχιστον επτά νέα κρούσματα.
Ο δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης ανέφερε ότι, στο πλαίσιο των rapid test που διεξάγει σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, έχουν ήδη εντοπιστεί τουλάχιστον 12 νέα κρούσματα, από τα 70 που έχουν εξεταστεί.
Συνολικά θα γίνουν 250 τεστ, με την ανησυχία να εντείνεται, καθώς δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να προκύψουν και άλλα θετικά κρούσματα.
 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version