Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Η drone ΒΙΝΤΕΑΡΑ που μας έκανε να ερωτευτούμε την Κρήτη σε 6 λεπτά

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκούν μονάχα 6 λεπτά για να απολαύσεις την μεγαλειώδη ομορφιά που χαρακτηρίζει την Κρήτη από άκρη σε άκρη του νησιού; Σε καμία περίπτωση δεν είναι αρκετά, αλλά όταν μια κινηματογραφική παραγωγή έχει γίνει πραγματικότητα με μεράκι, επιμονή και φυσικά πάθος για τις μεσογειακές ομορφιές της Κρήτης, μπ0ρεί να συνεπάρει τις αισθήσεις μας και να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα όσους δεν γνωρίζουν πολλά για το μεγαλύτερο ελληνικό νησί.

Οι παραλίες έχουν κερδίσει την καρδιά όλων όσων έχουν επισκεφτεί την Κρήτη, η ενδοχώρα και τα βουνά προσφέρουν τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες ενώ η επαφή με τους κατοίκους του νησιού ανεβάζουν τα συναισθήματα σε άλλο επίπεδο που δύσκολα ανταγωνίζεται κάποιος άλλος τόπος. 

Με αυτόν τον τρόπο λάτρεψαν όσο δεν πάει την Κρήτη και μερικοί νεαροί τουρίστες οι οποίοι γύρισαν σχεδόν όλο το νησί, μη μπορώντας να “χορτάσουν” τα υπέροχα τοπία και τις έντονες στιγμές ξεγνοιασιάς που απολάμβαναν. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό λοιπόν και την απεριόριστη διάθεση να αποτυπώσουν όσα έζησαν, ετοίμασαν ένα υπέροχο βίντεο που σε έξι μόλις λεπτά υμνεί την μοναδική ομορφιά του νησιού.

Δείτε την εξαιρετική παραγωγή που δημοσίευσαν στο youtube κανάλι τους:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap