Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Σε διάστημα ενάμιση μήνα έζησε τον απόλυτο εφιάλτη! Για δεύτερη φορά θύμα ληστείας ο περιπτεράς στην Κρήτη | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεν έχει προηγούμενο η «ατυχία» ενός περιπτερά στα Χανιά. Και αυτό γιατί για δεύτερη φορά έπεσε θύμα ληστείας σε διάρκεια λίγων εβδομάδων .

Σύμφωνα και με τα parakritika.gr, περίπου στις 3 τα ξημερώματα, άγνωστος εισέβαλλε στο περίπτερο που βρίσκεται στην αρχή της οδού Κισάμου στα Χανιά , με το σκηνικό να επαναλαμβάνεται.

Ένοπλος τον απειλεί εκ νέου ζητώντας να του παραδώσει τα χρήματα και αφού γίνεται αυτό τρέπεται σε φυγή.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και όπως την προηγούμενη φορά έτσι και τώρα αναζητεί τον ληστή που εισέβαλλε – ενδεχομένως να πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο- που εισέβαλλε στο περίπτερο.

Παρακολουθήστε το video από την προηγούμενη ληστεία που έγινε στα μέσα του Αυγούστου.

Τότε, παραμονή της Παναγίας, ο 30χρονος Χανιώτης ,που διατηρεί περίπτερο, επί της οδού Κισάμου, διατήρησε την ψυχραιμία του και με μοναδικό σκοπό να σώσει τη ζωή του δεν πτοήθηκε ακόμη και όταν ο δράστης του έκανε «κεφαλοκλείδωμα» υπό την απειλή όπλου.

Ο αλλοδαπός άνδρας πήρε ένα ποσό που υπολογίζεται στα 1000 ευρώ και έγινε… καπνός .

 

https://www.youtube.com/watch?v=HxE7Eyonc5Y

Πηγή: neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version