Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Υπάρχει ανθρωπιά: Ρεθυμνιώτισσα προσφέρει δωρεάν δωμάτιο σε φοιτητές αντιδρώντας στα εξωφρενικά ενοίκια!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Εκπαιδευτικός από το Ρέθυμνο, που εργάζεται στην Περιφερειακή Ενότητα, προσφέρει δωρεάν το δωμάτιο του παιδιού της σε φοιτητές, αντιδρώντας στα εξωπραγματικά ενοίκια στην περιοχή από ιδιοκτήτες που εκμεταλλεύονται την ανάγκη για φοιτητική στέγη.

Σε ανάρτησή της στο facebook, η κυρία Ελευθερία Γρηγοράκη δηλώνει ότι προσφέρει χωρίς κόστος το ένα από τα δωμάτια των παιδιών της, τα οποία προφανώς δεν είναι πλέον στο ίδιο σπίτι, για όσο διάστημα χρειαστεί.

Η ανάρτησή της:

«Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ !!! Γονείς, φοιτητές ψάχνουν απεγνωσμένα μια τρύπα να μείνουν, να σπουδάσουν χωρίς να “πουλήσουν το νεφρό τους”.

Δείξτε λίγη ανθρωπιά !!!»

Επειδή ντρέπομαι να λέω πως κατάγομαι από την πόλη των γραμμάτων, έχω κενά τα δωμάτια των 2 παιδιών μου. Διαθέτω το ένα , φυσικά αφιλοκερδώς όσο διάστημα έχουν ανάγκη.

Πηγή: candiadoc

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version