Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ξεκίνησε το τσίκνισμα στους δρόμους του Ρεθύμνου! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μεγάλη ημέρα σήμερα για έναν από τους πλέον κρεατοφάγους λαούς στον κόσμο και ο απανταχού Ελληνισμός έχει ανάψει τα… κάρβουνα για να γιορτάσει την Τσικνοπέμπτη!

Η Κρήτη, στην οποία το κρέας εννοείται πως λατρεύεται εξίσου, αρχίζει σιγά σιγά να καλύπτεται από ένα σύννεφο… τσίκνας, ενώ το γλέντι γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο όσο περνούν οι ώρες.

Κι αν οι περισσότεροι περιμένουν τις βραδινές ώρες ώστε να μαζευτούν σε σπίτια και σε μαγαζιά με φίλους και συγγενείς για να «το κάψουν», υπάρχουν και μερικοί ανυπόμονοι που ξεκίνησαν ήδη το τσίκνισμα!

 

 

 

Πάρτε για παράδειγμα τον κόσμο που έχει μαζευτεί έξω από το Theartemis Palace και περιμένει γύρω από τη θράκα ώστε να τσιμπήσει τον πρώτο μεζέ της Τσικνοπέμπτης! Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε και τον υποψήφιο δήμαρχο Θοδωρή Νίνο.

 

 

 

Καλή μάσα, ευχόμαστε σε όλους και από αύριο… δίαιτα!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version