Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Από τι πέθανε η 29χρονη φοιτήτρια στο Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου, στο Ρέθυμνο, όταν μια νεαρή κοπέλα 29 ετών εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Daynight.gr, από τη νεκροψία-νεκροτομή ο ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αιτία θανάτου της νεαρής κοπέλας ήταν ρήξη ανευρύσματος και ο θάνατός της υπήρξε ακαριαίος. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η άτυχη 29χρονη ήταν νεκρή για αρκετές ώρες προτού τη βρει χωρίς τις αισθήσεις της ο σύντροφός της.

Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό μας ρεπορτάζ, η ίδια δεν είχε δώσει σημάδια ζωής, γεγονός που ανησύχησε την αδερφή της που μένει στα Χανιά, αλλά και τον σύντροφό της, ο οποίος έμελλε να είναι αυτός που θα αντικρύσει το σοκαριστικό θέαμα.

 

Κρήτη: 58χρονος ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του στη μέση του δρόμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version