Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Κατέληξε ο 39χρονος που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει την Πρωτοχρονιά

θανατος Ρέθυμνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ένας 39χρονος άφησε την τελευταία του πνοή χθες (Κυριακή 19/1) στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο άτυχος άνδρας, νοσηλευόταν εκεί από την Πρωτοχρονιά, όταν είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, κόβοντας τις φλέβες του.

Όλο αυτό το διάστημα οι γιατροί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου αγωνίστηκαν για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του, ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών και την στενή ιατρική παρακολούθηση στις εβδομάδες που ακολούθησαν, η κατάσταση του επιδεινώθηκε, οδηγώντας τον στο θάνατο την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς όταν η σύζυγος του 39χρονου τον βρήκε αιμόφυρτο μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού τους, έχοντας κόψει τις φλέβες του.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να τον παραλαμβάνουν και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Δυστυχώς, ο άτυχος άνδρας είχε χάσει ήδη πολύ αίμα με τους γιατρούς να αναφέρουν από την πρώτη στιγμή πως η κατάσταση της υγείας του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη.

Τελικά, χθες άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από 19 ημέρες νοσηλείας βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος.

Ποια είναι επιτέλους αυτή η ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ από το Ρέθυμνο που επιμένει… heavy metal!

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ