Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Τον Φεβρουάριο σε δίκη 9 Κρητικοί για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων θα καθίσουν στις 8 Φεβρουαρίου, 9 Κρητικοί σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής της πόλης, για τον εκφοβισμό και την απαξιωτική συμπεριφορά σε βάρος του αδικοχαμένου συμφοιτητή τους, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Πρόκειται για 6 άτομα από το Ηράκλειο, 2 από το Ρέθυμνο και 1 από τα Χανιά, ηλικίας από 20 έως 24 ετών.

Οι 4 κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση.

Οι νεαροί Κρητικοί παραπέμπονται σε δίκη για διάφορα περιστατικά που σημειώθηκαν σύμφωνα με την ανακριτική έρευνα, σε βάρος του άτυχου 20χρονου, κατά τη διάρκεια της κοινής φοίτησής τους στην Γαλακτοκομική σχολή.

Η εκδίκαση της υπόθεσης προσδιορίστηκε ταχύτατα υπό τον κίνδυνο παραγραφής και μάλιστα λίγες μόλις ημέρες μετά την απολογία των νεαρών ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή Ιωαννίνων.

Πηγή: ert.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version