Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο φόρεσε τα Χριστουγεννιατικά του – Δείτε φωτογραφίες από την στολισμένη πόλη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Κι επίσημα Χριστούγεννα στο Ρέθυμνο!

Με μια λιτή εκδήλωση όπου φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, σήμανε χθες Τρίτη 29 Νοεμβρίου η έναρξη της χριστουγεννιάτικης εορταστικής περιόδου στην πόλη μας.

Οι συγκεντρωμένοι γονείς με τα παιδιά τους, άκουσαν τις μελωδίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου και έλαβαν λίγη από τη μαγεία της συγκεκριμένης εποχής του χρόνου.

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Μαρινάκης, αφού ευχήθηκε σε όλους μια καλύτερη χρονιά γεμάτη ζεστασιά και ανθρωπιά, πάτησε το κουμπί και συμβολικά άναψε το δέντρο της κεντρικής πλατείας, ενώ συγχρόνως φωταγωγήθηκε και ολόκληρη η πόλη.

Παράλληλα, υπό την αιγίδα του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, διάφοροι DJ’s είχαν αναλάβει να παίζουν εορταστική μουσική σε διάφορα σημεία της αγοράς.

Δείτε φωτογραφίες του Daynight.gr από την στολισμένη πόλη:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version