Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Το 34ο Παγκρήτιο Τουρνουά «Μάχης της Κρήτης» στο ΔΑΚ Γάλλου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου,σας προσκαλεί να παευρεθείτε στο ΔΑΚ Γάλλου το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαίου στο 34ο Παγκρήτιο Τουρνουά «Μάχης της Κρήτης»
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Ρ. σας προσκαλεί να παρευρεθείτε τo ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 12 και 13 ΜΑΙΟΥ 2018 στο ΔΑΚ ΓΑΛΛΟΥ όπου θα διεξαχθεί το «34ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ «ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ» μεταξύ των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της ΚΡΗΤΗΣ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 12-5-2018 16.00 Α΄ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΕΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΩΡΑ 18.00 Β΄ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ – ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΩΡΑ ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ – ΚΥΡΙΑΚΗ 13-5-2018 ΩΡΑ 10.00 Στον μικρό τελικό θα αγωνιστούν οι ηττηθείσες ομάδες των Α΄ και Β΄ημιτελικών αγώνων. ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ – ΚΥΡΙΑΚΗ 13-5-2014 ΩΡΑ 12.00 Στον μεγάλο τελικό θα αγωνιστούν οι νικήτριες ομάδες των Α΄ και Β΄ημιτελικών αγώνων. ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Ρ.
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version