Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Την Παρασκευή στο Ρέθυμνο ο Στέφανος Κασσελάκης

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στο Ρέθυμνο θα βρεθεί την Παρασκευή 5 Απριλίου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης .

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κασσελάκης αναμένεται στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής να επισκεφθεί το Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ αμέσως μετά θα περπατήσει στη αγορά της πόλης και θα συνομιλήσει με τους Ρεθεμνιώτες.

Στις 13:00 έχει προγραμματιστεί σύσκεψη φορέων στο δημαρχείο Ρεθύμνου προκειμένου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να ενημερωθεί για να σημαντικά ζητήματα του νομού.

Μετά το πέρας της Σύσκεψης σύμφωνα με το πρόγραμμα θα ακολουθήσει γεύμα στο Γεράνι, ενώ αν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του θα επιστρέψει και πάλι στο Ρέθυμνο για απογευματινό καφέ στην πλατεία της Σοχώρας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version