Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Τι συμβαίνει με τις τιμές των χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων στην αγορά;

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Μέρες γιορτινές, μέρες χαράς και ο κόσμος στο Ρέθυμνο έχει περισσότερη διάθεση για ένα ζεστό, οικογενειακό και φιλικό κλίμα.

Οι επισκέψεις στα σπίτια αυξάνονται, κατ’ επέκταση και τα δώρα κυρίως στην κατηγορία του γλυκού.

Οι νοικοκυρές εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει την παραγωγή κουραμπιέδων, μελομακάρονων και χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων, όπως μπισκότα με διάφορους στολισμούς για να τα προσφέρουν σε αγαπημένα τους πρόσωπα.

Βέβαια, υπάρχουν και κάποιες νοικοκυρές, οι οποίες δυσκολεύονται να μπουν σε μια τέτοια χρονοβόρα διαδικασία, ίσως λόγω εργασίας,  κι έτσι καταλήγουν στο να τα προμηθεύονται από αρτοζαχαροπλαστεία.

Τι συμβαίνει όμως, με τις τιμές όλων αυτών των γλυκισμάτων που λατρεύουμε τέτοιες μέρες και τι επιλογές υπάρχουν στην αγορά του Ρεθύμνου; 

Με μια βόλτα συνειδητοποιεί κάποιος, ότι μπορεί να βρει μια μεγάλη ποικιλία σε χριστουγεννιάτικες συσκευασίες ή κατασκευές για στολισμό που περιέχουν γλυκά και προορίζονται για δώρο, πέρα από τα καθιερωμένα μελομακάρονα ή κουραμπιέδες που γίνονται ανάρπαστα στα ζαχαροπλαστεία.

Τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα με ή χωρίς επικάλυψη σοκολάτας, μπορεί κάποιος να τα βρει από 10 έως και 12 ευρώ το κιλό.

Τις χριστουγεννιάτικες συσκευασίες ή κατασκευές με γλυκά θα τις βρει κάποιος από 10 έως και 20 ευρώ, ανάλογα με τον όγκο και την ποιότητα τους.

Επιπλέον, αυτές τις μέρες το ενδιαφέρον έχει στραφεί αρκετά και στις βασιλόπιτες, αφού για όσους δεν καταφέρουν να φτιάξουν κάποια οι ίδιοι, καταφεύγουν στις έτοιμες του εμπορίου. Οι τιμές κυμαίνονται από 11 έως 13 ευρώ το κιλό με ή και… χωρίς φλουρί!

Όλα αυτά τα γλυκά τέτοιες μέρες καταναλώνονται αρκετά, μιας και είναι μια αγαπημένη ελληνική συνήθεια των εορτών. Όπως και να’χει, είναι από τα καλύτερα δώρα που μπορεί να φέρει μαζί του κάποιος σε μια επίσκεψη σε φιλικό σπίτι.

Καλές Γιορτές!

Δείτε αναλυτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

[Best_Wordpress_Gallery id=”148″ gal_title=”Τιμές γλυκά αγορά Ρέθυμνο”]

 

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap