Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Τι κατέθεσαν οι γιατροί στην δίκη για την υπόθεση Ακουμιανάκη;

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Με καταθέσεις γιατρών του νοσοκομείου Ρεθύμνου συνεχίζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων από το πρωί της Πέμπτης η δίκη ενός εκ των εφημερευόντων γιατρών που κατηγορούνται για αμέλεια στην υπόθεση του θανάτου της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη με απόφαση του δικαστηρίου παύθηκε η δίωξη για μία από τις γιατρούς που κατηγορούνταν για τον θάνατο της άτυχης 16χρονης.
Πρέπει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση της γιατρού, τότε ειδικευόμενης, η ποινική δίωξη παύθηκε, αφού η ίδια επανέφερε στο δικαστήριο το αίτημα της να μην ισχύσει η ποινική δίωξη – το είχε κάνει και πρωτόδικα αλλά τότε είχε απορριφθεί – επειδή δεν της είχε κοινοποιηθεί το κατηγορητήριο εντός πενταετίας.
Έτσι, πλέον στο εδώλιο κάθεται ένας τότε ειδικευόμενος γιατρός.

Πηγή: goodnet.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version