Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Θρήνος στο Ρέθυμνο για το θάνατο του Βαγγέλη Λαγουδάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Photo: cretalive

Ανείπωτη θλίψη για τον αδόκητο χαμό του 46χρονου Βαγγέλη Λαγουδάκη.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αγαπητό Ρεθυμνιώτη, ο οποίος έχασε με τον πιο τραγικό τρόπο την ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής, 27 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος Βαγγέλης (σσ. οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι το δυστύχημα αφορούσε σε άνδρα 72 ετών) τραυματίστηκε θανάσιμα όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του με το οποίο εκτελούσε γεωργικές εργασίες.

Η είδηση του θανάτου του έχει βυθίσει στο πένθος όχι μόνο την οικογένειά του αλλά και ολόκληρη την κοινωνία στις Καρίνες του Δήμου Μαλεβιζίου.

Ο Βαγγέλης Λαγουδάκης ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά, ενώ ήταν αδερφός του απόστρατου στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ., Κωστή Λαγουδάκη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 2 μ.μ. αύριο Τρίτη στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Γάλλο του Ρεθύμνου ενώ η σορός για το “ύστατο χαίρε” θα βρίσκεται στην εκκλησία μία ώρα νωρίτερα. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο του χωριού Καρίνες στον Δήμο Αγίου Βασιλείου.

Το Daynight.gr εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά και τους φίλους του θανόντος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version