Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Θρίαμβος για την Ρεθυμνιώτισσα Αθηνά-Ραφαέλα Μπικάκη: Βγήκε πρώτη στα Βαλκάνια σε αγώνες Ιππασίας!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η Αθηνά -Ραφαέλα Μπικάκη  σκόρπισε χαμόγελα χαράς  και έκανε υπερήφανους τους Ρεθεμνιώτες, την οικογένειά της, αλλά και όλους τους Έλληνες, ανεβαίνοντας με το εθνόσημο στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στους Βαλκανικούς Αγώνες Ιππασίας.

Η Αθηνά-Ραφαέλα Μπικάκη από τον Ιππικό Όμιλο Ρεθυμνου ΙΠΟΡ αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια στους παίδες στο dressage  (ιππική δεξιοτεχνία ), στην κατηγορία Α4.

Στην ίδια κατηγορία την έκτη θέση κέρδισε άλλη μια αμαζόνα του ίδιου Ομίλου, η Βασιλική Πολυχρονάκη.

Οι αγώνες  διεξάγονται στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό Στάδιο Ιππασίας από τις 8/9 ως τις 10/9/2023 στα πλαίσια του  Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππασίας 2023 εμποδίων & dressage.  Συμμετέχουν 22 αθλητες από 9 χώρες : Ελλάδα, Αλβανία Βουλγαρία, Βοσνία, Κύπρος, Κροατία, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία.

Συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά και στον Ιππικό Όμιλο Ρεθύμνου ΙΠΟΡ και στις  έμπειρες προπονήτριες Τζωάννα Γεωργοπούλου και Δήμητρα Γαλιού, που με την σπουδαία δουλειά τους αναδεικνύουν συνεχώς νέα ταλέντα.

Το Daynight.gr συγχαίρει θερμά την Αθηνά-Ραφαέλα και της εύχεται πάντα επιτυχίες!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version