Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

«Σασμός» ανάμεσα στον παπά-youtuber και τον Μητροπολίτη Προδρόμο

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
44 Shares

Μιλώντας για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο μητροπολίτης και ιερέας, ο κ. Πρόδρομος ξεκαθάρισε πως η εκκλησία δεν είναι κανενός και πως άβατα στην εκκλησία της Κρήτης δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρξουν.

Έδωσε «κλάδο ελαίας» απευθύνοντας του κάλεσμα συμπόρευσης εν Χριστώ και εκείνος έκπληκτος, όπως είπε, από τα πατρικά  λόγια αγάπης που άκουσε, συμφώνησε να συναντηθούν την ερχόμενη εβδομάδα για έναν διάλογο ουσίας με ελευθερία και χωρίς δεσποτισμό.

Ο λόγος για τον μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Πρόδρομο και τον εφημέριο της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Ανω Καλλιθέα Ρεθύμνου, πατέρα Εμμανούηλ.

Η όποια αντιδικία των τελευταίων ημερών μεταξύ του εφημέριου της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Ανω Καλλιθέα Ρεθύμνου, πατέρα Εμμανούηλ και του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ. Προδρόμου φαίνεται να έχει αίσιο τέλος, μετά την χθεσινοβραδινή παρουσία του κ. Προδρόμου στην ακολουθία του εσπερινού.

Μιλώντας για πρώτη φορά πρόσωπο με το πρόσωπο μητροπολίτης και ιερέας, ο κ. Πρόδρομος ξεκαθάρισε πως η εκκλησία δεν είναι κανενός και πως άβατα στην εκκλησία της Κρήτης δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρξουν.

Αναφερόμενος επίσης στις προκλητικές αναφορές των προηγούμενων ημερών, στο έγγραφο για αστυνομική παρουσία στον εσπερινό και στο εξώδικο, ο κ. Πρόδρομος εμφανίστηκε έτοιμος να δώσει συγχωροχάρτι και χωρίς εκπτώσεις, όπως είπε, στα εκκλησιαστικά θέματα να συμπορευτούν.

Αρχικά πάντως η ατμόσφαιρα ήταν «ηλεκτρισμένη» αφού κατά την είσοδο του Επισκόπου στον ιερό ναό, ο 49χρονος κληρικός κάλεσε όσους πιστούς υποστηρίζουν το κήρυγμα του, να αποχωρήσουν, όπως είπε, από τον χώρο για να μην μιανθούν, όπως και έκανε μερίδα των πιστών προκαλώντας την δυσαρέσκεια των υπολοίπων.

πηγή: neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap