Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Τέσσερα ευρωπαϊκά μετάλλια για τους Ρεθυμνιώτες αθλητές-τριες του Ζίου Ζίτσου!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Για ακόμα μία φορά το άθλημα του Ζίου Ζίτσου απέφερε σπουδαίες επιτυχίες στον Ρεθυμνιώτικο αθλητισμό. Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ηράκλειο, 4 αθλητές-τριες Ρεθυμνιώτικων συλλόγων κατάφεραν να ανέβουν στο 3ο σκαλί του βάθρου, φορώντας το εθνόσημο.

Συνολικά 11 Ρεθυμνιώτες-τισσες από τους ΑΣΜΤ Ρεθύμνου, ΑΣΜΤ Ατσιποπούλου, ΑΜΤ Ρεθύμνου και ΑΣΜΤ «Πολυδάμας» έδωσαν το «παρών», κάνοντας περήφανους τους προπονητές τους. Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Πολυδάμα, Νεκτάριος Κόνδυλας, είδε την κόρη του Σωτηρία να κατακτά την 3η θέση, ενώ η Αμαλία πήρε την 5η θέση, σε μία εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία των δύο κοριτσιών.

Ο ΑΣΜΤ Ρεθύμνου του Παναγιώτη Κανακαράκη κατάφερε να πανηγυρίσει 2 χάλκινα μετάλλια, με την Έρη Καλλιτσουνάκη (κατ. -18 ετών, -52 κιλά) να ανεβαίνει στο 3ο σκαλί του βάθρου σε μία γεμάτη κατηγορία, ενώ την ίδια θέση κατέλαβε και ο Χάρης Κακλαμάνος (κατ. -18 ετών, -81 κιλά). Η Εβίτα Καλλιτσουνάκη αγωνίστηκε, επίσης, σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία (-21 ετών, – 63 κιλά) όπου παρά την πολύ καλή παρουσία της δεν κατάφερε να προχωρήσει.

Ο ΑΣΜΤ Ατσιποπούλου των Γιάννη και Δημήτρη Δημητρόπουλου εκπροσωπήθηκε από 4 αθλητές-τριες, με μεγάλο άτυχο τον Μάρκο Φουρναράκη, ο οποίος τραυματίστηκε στον πρώτο του αγώνα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει νωρίς από τη διοργάνωση. Αντίθετα, η Αλεξάνδρα Καραβασίλη ήταν εκείνη που έφερε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Κ16 ετών -44 κιλά στο Fighting system. Επίσης, ο Κωνσταντίνος Λιονής και η Μαρία Κομπιτσάκη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, κατακτώντας την 9η και 4η θέση, αντίστοιχα.

Ακόμα, οι Παυλίνα Λουλούδη (Fighting System -21 ετών) και Μαρία Μαμαλάκη (Fighting System -21 ετών) της ΑΜΤ Ρεθύμνου, έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό, καταλαμβάνοντας την 9η θέση αμφότερες σε μία ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία.

Όλοι οι σύλλογοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τον απολογισμό των αθλητών-τριών τους, ενώ αναμένουν με ανυπομονησία την επόμενη μεγάλη διοργάνωση για να ξεδιπλώσουν ξανά το ταλέντο τους και να φέρουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

πηγή: sportsmagazine.gr

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version