Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Τεράστια χαμόγελα στο Ρέθυμνο: Μετά από χρόνια ανοίγει τόσο νωρίς η σεζόν

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Φωτογραφία αρχείου

Τεράστια χαμόγελα στο Ρέθυμνο έχουν προκαλέσει τα μηνύματα που θέλουν την φετινή τουριστική περίοδο να είναι μια χρονιά σταθμός για την χώρα μας.

Η κίνηση στα δύο αεροδρόμια της Κρήτης σηματοδοτεί το άνοιγμα των ξενοδοχείων, με τα πρώτα μεταξύ των οποίων και τα μεγάλα των ανατολικών προαστίων της πόλης να ανοίγουν τις πύλες τους στα τέλη Μαρτίου – αρχές Απριλίου, κάτι το οποίο είχε να συμβεί αρκετά χρόνια στο Ρέθυμνο και έως τα μέσα του μήνα να ανοίγουν σταδιακά και τα υπόλοιπα.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του συλλόγου ξενοδόχων Ρεθύμνου, κρατήσεις και πληρότητες δείχνουν ξεκάθαρα πως είναι στο «συν», μιας και οι περισσότεροι ξενοδόχοι έχουν ήδη πουλήσει πάνω από το 50% των πακέτων τους.

Και ενώ η αισιοδοξία παραμένει διάχυτη στον τουριστικό κλάδο, οι ξενοδόχοι από την πλευρά τους σημειώνουν πως το αυξημένο κόστος ζωής συνδυαστικά με τις αυξήσεις στους μισθούς των υπαλλήλων τους και άλλες οικονομικές υποχρεώσεις, περιορίζουν κατά πολύ τα «καθαρά» κέρδη που θα τους επιφέρει η νέα τουριστική σεζόν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version