Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Τα παράξενα του Ρεθύμνου: Μια πάπια κυκλοφορεί… αδέσποτη στο κέντρο της πόλης!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
16 Shares

Κάτοικος της περιοχής απέστειλε στο Daynight.gr μια φωτογραφία που και να την δεις, δύσκολα θα πιστέψεις αυτό που βλέπεις.

Γνωρίζουμε παραδείγματος χάριν, ότι στο ενετικό λιμάνι θα βρούμε πάπιες σε μικρότερο ή μεγαλύτερο πληθυσμό κατά καιρούς, άντε και στη λίμνη Κουρνά και ίσως και στο Φράγμα Ποταμών στο Αμάρι, όμως στο… κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου, δεν είναι και τόσο σύνηθες!

Οι φωτογραφίες δείχνουν την λευκή πάπια του Ρεθύμνου, σε κεντρικό σημείο της πόλης, επί της λεωφόρου λίγο πριν την Καλλιθέα στην περιοχή ανάμεσα στο Κολωνάκι και το Ορφανοτροφείο.

Διακρίνονται μάλιστα και δοχεία νερού και τροφής, χωρίς να είναι ωστόσο σίγουρο αν εκεί δέχονται τροφή τα αδέσποτα γατάκια και σκυλάκια της πόλης ή η αδέσποτη ( ; ) … πάπια!

Ο αναγνώστης που έστειλε τις φωτογραφίες μας διαβεβαίωσε ότι κανείς δεν ενόχλησε την πάπια, ενώ έχει δει ξανά στο παρελθόν πάπια στο σημείο. Βλέπουμε πάντως ότι όντως ανενόχλητη και χαλαρή απολαμβάνει τη λιακάδα, παρότι σε καμία περίπτωση δεν βρίσκεται στον φυσικό της χώρο.

Άλλο η πολύβουη λεωφόρος και άλλο κάποιος υγρότοπος. Το είδαμε κι αυτό και πολύ το χαρήκαμε!

Αν την συναντήσετε μην της δώσετε ψωμί που της προκαλεί δυσπεψία, αλλά προτιμήσετε κάτι πιο φυσικό όπως διαφόρων ειδών καρπούς.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretan
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap