Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Συνεχίζονται οι διακοπές ρεύματος στο Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Νέες διακοπές στην ηλεκτροδότηση σημειώνονται στο Ρέθυμνο προκαλώντας την ανησυχία των κατοίκων, αφού δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Η πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε να παρέμβει σε 5 περιστατικά εγκλεισμού σε ασανσέρ, επενέβη στα τρία εξ αυτών, ενώ στα υπόλοιπα δύο, δεν χρειάστηκε εν τέλει η επέμβαση της υπηρεσίας.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ούτε δύο εβδομάδες που σημειώνεται μπλακ άουτ στην πόλη του Ρεθύμνου.

Το ρεύμα αυτή τη φορά κόπηκε μέχρι και κατά τι πάνω από μισή ώρα σε κάποιες περιοχές.

Ούτε αυτή τη φορά έγινε κάποια επίσημη ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, στους πολίτες και τα σώματα ασφαλείας με την ανησυχία των πολιτών να είναι έκδηλη μιας και σταδιακά αυξάνεται η κατανάλωση ρεύματος λόγω τουρισμού, ενώ τα προβλήματα είναι δεδομένα στην ηλεκτροδότηση της Κρήτης και από τις θεομηνίες, και από το πρόσφατο γενικευμένο μπλακ άουτ στο νησί και από την ηλεκτρική διασύνδεση και τα εναλλακτικά πλάνα που… αγνοούνται.

Από:Ματθαίος Καπετανάκης

Πηγή:neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version