Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Αγαπάμε Ρέθυμνο και ΟΛΟΙ μαζί καθαρίζουμε την παραλία μας!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μετά το ξέσπασμα της πρόσφατης κακοκαιρίας η οποία έπληξε και το Ρέθυμνο, ένα από τα απότοκα ήταν και η άσχημη εικόνα που άπαντες συναντήσαμε στο παραλιακό μας μέτωπο.
Μια εικόνα με τόνους συσσωρευμένων υλικών κατά μήκος της παραλίας, είτε με φερτά υλικά από την πλημμύρα, είτε με σκουπίδια που «ξέβρασε» η θάλασσα (αφού πρώτα, βέβαια, έκανε καλά τη δουλειά της η ανθρώπινη αναισθησία).
Σε μια πόλη που έχει δείξει ότι διαθέτει περιβαλλοντικά αντανακλαστικά, έτσι και αυτή τη φορά βρέθηκαν οι άνθρωποι εκείνοι που πήραν την πρωτοβουλία ώστε  με μια κινητοποίηση από τα κάτω, να διορθωθεί η κατάσταση.

Συγκεκριμένα, η διεύθυνση και το προσωπικό δύο επιχειρήσεων, ήτοι το Store 311 και café LeJardin, ανακοίνωσαν εθελοντική δράση την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, με σκοπό όλοι μαζί να μαζέψουμε τα σκουπίδια και να επαναφέρουμε την πρότερη φυσική ομορφιά.

Το Daynight.gr είναι υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας της συγκεκριμένης δράσης και ως εκ τούτου θα βρίσκεται εκεί!
Σας περιμένουμε όλες και όλους 🙂

Η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών:

«Μετά την τελευταία κακοκαιρία και την εικόνα που αντικρίσαμε όλοι στην παραλία του Ρεθύμνου με τα σκουπίδια να καλύπτουν μεγάλο μέρος αυτής ο καθαρισμός της ήταν επιτακτική ανάγκη. Για να μην τα πάρει μέσα η θάλασσα στην επόμενη κακοκαιρία και στα πλαίσια του εθελοντισμού το προσωπικό του Store 311 και του café LeJardin διοργανώνουν μία εθελοντική δράση.
Την Πέμπτη με σημείο συνάντησης έξω από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου (κτίριο Δελφίνι), στις 12 το μεσημέρι, καλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά την προσπάθεια αυτή. Κρίνεται απαραίτητο να φροντίζουμε ό,τι πιο όμορφο έχουμε σε αυτή τη πόλη και αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση προς τα έξω.

Λόγω COVID-19 μάσκες, γάντια και σωστές αποστάσεις θα κρίνονται απαραίτητα.
Υποστηρικτές της προσπάθειας αυτής είναι ο Δήμος Ρεθύμνου, εφημερίδες, ραδιόφωνα και καταστήματα της πόλης μας».
Φωτογραφία εξωφύλλου: G. Katakis

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap