Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Στο Ρέθυμνο το 2020 το «Golden Age Gym Festival»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Το «Golden Age Gym Festival» μια μεγάλη διεθνής διοργάνωση γυμναστικής θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο τον Οκτώβριο του 2020 μετά από σχετική πρόταση-εισήγηση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (UEG).

Tο “Golden Age Gym Festival” αποτελεί μία διοργάνωση γυμναστικής για όλους, διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και κινητοποιεί αθλούμενους ηλικίας 50 ετών και άνω, αριθμώντας 2.000 και πλέον συμμετοχές από όλη την Ευρώπη.

Σε συνάντηση που είχαν την Παρασκευή στην Περιφέρεια Κρήτης ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής, Θανάσης Βασιλειάδης, το μέλος της τεχνικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής, Νίκος Προβιάς και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, επισημάνθηκε πως “Golden Age Gym Festival” θα είναι μια μεγάλη γιορτή της ευρωπαϊκής γυμναστικής η οποία στηρίζει παράλληλα και τον αθλητικό τουρισμό, ενώ σύμφωνα με τους εκπροσώπους του φεστιβάλ η διοργάνωση του Ρεθύμνου αναμένεται να έχει ρεκόρ από συμμετοχές με ό,τι θετικό αντίκτυπο μπορεί να επιφέρει αυτό το δεδομένο για το νομό και το τουριστικό προϊόν του.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, Μαίρη Λιονή, η οποία πρόσφατα είχε συνάντηση με τον κ. Προβιά, στη διοργάνωση θα προσφέρει βοήθεια και το Πανεπιστήμιο Κρήτης με στόχο να ενδυναμωθεί το θετικό πρόσημο της διοργάνωσης. Στόχος της φιλοξενίας του Golden Age Gym Festival στο Ρέθυμνο είναι μεταξύ άλλων να προετοιμαστεί το έδαφος για μελλοντικές μεγάλες αθλητικές διεθνείς διοργανώσεις, δεδομένου ότι η πολυβραβευμένη διεθνώς πόλη του Ρεθύμνου σε σημαντικούς τομείς για τον εκσυγχρονισμό της ως βιώσιμη, ανθρώπινη, σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη και με σεβασμό στο περιβάλλον, την ψηφιακή εποχή και τον εκσυγχρονισμό των μετακινήσεων, πληροί τις προϋποθέσεις φιλοξενίας μεγάλων διοργανώσεων. Αυτός είναι και ο λόγος που το Ρέθυμνο έγινε αποδεκτό ως πόλη της διοργάνωσης για το 2020 του Gym Festival.

Πηγή: zougla.gr

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap