Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Στην κερκίδα τα παιδιά του Ρέθυμνο BC για τον τελικό κυπέλλου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στο κλειστό Δύο Αοράκια στο Ηράκλειο βρέθηκαν το Σάββατο τα παιδιά του Ρέθυμνο BC, παρακολουθώντας από κοντά τον τελικό Κυπέλλου.

Στο κλειστό στα Δυο Αοράκια στο Ηράκλειο βρέθηκαν το προηγούμενο Σάββατο οι καλαθοσφαιριστές του Ρέθυμνο  BC Έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία όπου  παρακολούθησαν τον Τελικό Κυπέλλου Μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Επίσης η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου για την μεταφορά των τμημάτων υποδομής στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου γιατί με την ευγενική του χορηγία έδωσε για ακόμη μία φορά την ευκαιρία στους μικρούς καλαθοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών του Ρέθυμνο BC να ζήσουν την εμπειρία ενός υψηλού επιπέδου αγώνα μπάσκετ.

Πηγή: rethymnobc.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version