Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΡΕΘΥΜΝΟ: Μια διαπολιτισμική γιορτή για τα παιδιά στο «Σπίτι του Πολιτισμού» | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
*Φωτορεπορτάζ της Ιωάννας Καψάλη για το Daynight.gr
Με όλη τους την ψυχή διασκέδασαν παιδιά δημοτικού σχολείου στη διαπολιτισμική γιορτή «Τρεις παλάμες όλη η γη» που διοργανώθηκε από το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου στο Σπίτι του Πολιτισμού.
Ήταν μια γιορτή πολυπολιτισμική και με ανοιχτή πρόσκληση για όλους. Παιδιά από Ελλάδα, Αλβανία, Ρουμανία, Γερμανία, Ινδία, Βουλγαρία, Σερβία, Ρωσία, Αγγλία, Ολλανδία, Ρομά χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς από τον τόπο τους, έπαιξαν παιχνίδια και παρασκεύασαν εδέσματα από τη χώρα προέλευσής τους ώστε να δώσουν μια γεύση της κουλτούρας τους στα υπόλοιπα παιδιά.
Στον πρώτο όροφο πραγματοποιήθηκε έκθεση με έργα από τα προγράμματα της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης μεταξύ αυτών και οι εικαστικές δημιουργίες του προγράμματος, σε ένα ταξίδι για μικρούς και μεγάλους που γνώρισαν δημιουργίες των μικρών μας φίλων.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχαν εδέσματα από διάφορες χώρες που παρασκεύασαν μαθητές του σχολείου με την καθοδήγηση ορισμένων γονέων, αλλά στο τέλος υπήρξε και βοήθεια από την ιδιωτική σχολή Grand. Το τμήμα μαγειρικής της σχολής δημιούργησε εδέσματα για όλους τους προσκεκλημένους.

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap