Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Σοφία Κοκοσαλάκη: Ερμητικά κλειστό το σπίτι της στα Ρούστικα της καρδιάς της | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Ρούστικα
Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Θλίψη στα Ρούστικα Ρεθύμνου και τον Κρουσώνα Ηρακλείου, ιδιαίτεροι τόποι καταγωγής της διεθνώς καταξιωμένης σχεδιάστριας μόδας, Σοφίας Κοκοσαλάκη που έφυγε νωρίς.

Οι συγχωριανοί της, εξάρουν το ήθος της δικής τους Σοφίας, της μεγάλης κυρίας της μόδας που κάθε χρόνο τους επισκέπτονταν και τους χαιρετούσε όλους χαμογελαστά.

Η Σοφία Κοκοσαλάκη έτρεφε ένα δυνατό δεσμό με τα Ρούστικα όπου είχε βαπτίσει το μονάκριβο παιδί της, ενώ πραγματοποίησε και φωτογράφιση με τις δημιουργίες της επιτόπου, σαν ένα μικρό αντίδωρο για την αγάπη που λάμβανε.

Ερμητικά κλειστό το σπίτι της Σοφίας Κοκοσαλάκη στα Ρούστικα Ρεθύμνου, την ιδιαίτερη πατρίδα της διεθνώς καταξιωμένης σχεδιάστριας μόδας που έφυγε νωρίς. Δεν πρόλαβε φέτος να επισκεφθεί την ιδιαίτερη πατρίδα της, εκεί που βάπτισε και το μονάκριβο παιδί της και όπως συνήθιζε να λέει ότι στα 89 της θα μετακόμιζε στα Ρούστικα, τον τόπο που τόσο αγάπησε και σαν ένα μικρό αντίδωρο αποφάσισε να γίνει φωτογράφιση με τις δημιουργίες της επιτόπου.

Μόνο θλίψη και μια καλή κουβέντα για τη Σοφία Κοκοσαλάκη στα Ρούστικα, όπου με το χαμόγελο χαιρετούσε πάντα όλους τους χωρικούς που τόσο υπερήφανοι νιώθουν για την κυρία αυτή της μόδας που γνωστοποίησε τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και μέσα από τις εμπνεύσεις της, διεθνώς, στις μεγάλες πασαρέλες, η οποία όμως έφυγε τόσο νωρίς, στα 47 της χρόνια.

Πηγή: neakriti

Ρούστικα
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap