Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Σκουπιδότοποι στο Ρέθυμνο – Άμεση αποκομιδή ζητούν οι κάτοικοι

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Την τραγική κατάσταση που επικρατεί με τα αμάζευτα σκουπίδια και σε περιοχές του Ρεθύμνου, καταγγέλλει κάτοικος του Ρεθύμνου.

 

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, στο χωριό Σφακάκι η αποκομιδή καθυστερεί σημαντικά, με τα σκουπίδια να προκαλούν δυσάρεστη οσμή, η οποία είναι ιδιαίτερα έντονη τις πιο ζεστές ημέρες.

Μάλιστα ο ίδιος, επισημαίνει πως το πρόβλημα είναι ορατό τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες, οι οποίοι είναι σε μεγάλο αριθμό το καλοκαίρι στο Ρέθυμνο:

«Ζούμε μια απαραδεκτη κατάσταση εδω στο Σφακάκι Ρεθύμνου και γενικά στην ευρύτερη περιοχή Σφακάκι-Σταυρωμένος-Σκαλέτα.

Τα σκουπίδια, ιδιαίτερα των μπλε κάδων, είναι βουνό και δεν αδειάζονται ούτε καθε 10 μέρες! Σε επικοινωνία και δική μου και άλλων κατοίκων της περιοχής με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας με διαβεβαίωσαν ότι θα λυθεί το πρόβλημα, μου ειπαν οτι υπαρχει έλλειψη προσωπικού, ( τα δημοτικα τελη εχουν διπλασιαστει παρ ολα αυτα ). Το πρόβλημα όμως υφίσταται και ειναι απαράδεκτο και σαν εικόνα στους επισκέπτες της περιοχής μας».

Η φωτογραφίες δημοσιέυτηκαν από το zarpanews: 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version